وبلاگ تخصصی مواد شیمیایی کیمیا تهران اسید

این وبلاگ در خصوص مواد شیمیایی عرضه شده در شرکت کیمیا تهران اسید می باشد.

وبلاگ تخصصی مواد شیمیایی کیمیا تهران اسید

این وبلاگ در خصوص مواد شیمیایی عرضه شده در شرکت کیمیا تهران اسید می باشد.

کیمیا تهران اسید شرکت خرید و فروش انواع مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی می باشد. شما با همراهی ما می توانید با انواع مواد شیمیایی و نحوه بسته بندی آنها آشنا شوید.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۲۶ اسفند ۰۰، ۱۰:۵۱ - کناف سقف
    عالی

دنیای شگفت انگیز مواد شیمیایی

يكشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۰۳:۴۴ ب.ظ

مواد شیمیایی

مواد شیمیایی به آن دسته از موادی گفته می شود که در طبیعت یافت می شوند و یا اینکه در آزمایشگاه های شیمی توسط دانشمندان فعال در این حوزه ساخته می شوند.

مواد شیمیایی بطور کلی به شکل جامد، مایع، گاز دیده می شوند که هر کدام از این 3 گروه خود شامل دسته بندی های متعدد دیگری می باشد.کشف و یا ساخت مواد شیمیایی با استفاده از ترکیبات و واکنش های شیمیایی معمولا با هدف رفع یک نیاز انجام می گیرد.

در حال حاضر می توان عنوان کرد با پیشرفت علم و تکنولوژی و بهره گیری از ماشین آلات مجهز دانشمندان توانسته اند مواد جدیدی با خاصیت شیمیایی متفاوت از دل طبیعت کشف کنند و همین اینکه در آزمایشگاه ها مواد با خاصیت شیمیایی متفاوتی تولید کنند.

انواع مواد شیمیایی

مواد شیمیایی در دو گروه بزرگ معدنی و آلی تعریف می‌شوند. هر یک از این دو گروه در دو مبحث شیمی آلی و شیمی معدنی بررسی می‌شوند. در این مطالعه ، خواص فیزیکی و شیمیایی مواد آلی و معدنی ، منابع ، طریقه سنتز و واکنش‌ها و ... مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مواد شیمیایی آلی

در گذشته به موادی که توسط بدن موجودات زنده ساخته می‌شد مواد آلی گفته می شد. در سال 1828 وهلر برای اولین بار جسمی به نام اوره به فرمول CO(NH2)2 را در آزمایشگاه از یک ترکیب معدنی به نام ایزوسیانات تهیه نمود و از آن پس معلوم شد که می‌توان مواد آلی را نیز در آزمایشگاه ساخت.

امروزه بیش از یک میلیون نوع ماده آلی شناخته شده است که بسیاری از آنها را در آزمایشگاه ها تهیه می‌کنند. مواد آلی به مواد غیر معدنی گفته می‌شود و با مواد معدنی تفاوت های کلی دارند.

مواد شیمیایی معدنی

اگر شیمی آلی به عنوان شیمی ترکیبات کربن عمدتا آنهایی که شامل هیدروژن یا هالوژن ها به علاوه عناصر دیگر هستند تعریف شود، شیمی معدنی را می‌توان بطور کلی به عنوان شیمی عناصر دیگر در نظر گرفت که شامل همه عناصر باقیمانده در جدول تناوبی و همینطور کربن  که نقش عمده‌ای در بیشتر ترکیبات معدنی دارد می‌گردد.

تاریخ مواد شیمیایی

مفهوم ماده شیمیایی در اواخر قرن هجدهم پس از کار شیمیدان جوزف پروست بر روی ترکیب برخی ترکیبات شیمیایی خالص مانند کربنات اساسی مس کاملا محکم شد.

وی استنباط کرد : همه نمونه های یک ترکیب دارای ترکیب یکسان هستند یعنی تمام نمونه ها نسبت به جرم عناصر موجود در ترکیب را با هم دارند.

 این اکنون به عنوان قانون ترکیب ثابت شناخته می شود. بعدا با پیشرفت روش های سنتز شیمیایی به ویژه در حوزه شیمی آلی کشف بسیاری از عناصر شیمیایی و تکنیک های جدید در حوزه شیمی که برای جداسازی و تصفیه عناصر و ترکیبات از مواد شیمیایی منجر به استقرار شیمی مدرن شده است.

مواد شیمیایی پر مصرف

اسید سولفوریک

 اسید سولفوریک یک اسید معدنی بسیار قوی است که با هر درصدی در آب حل می‌شود. اسید سولفوریک را در گذشته به نام جوهر گوگرد می‌شناختند. این ماده در جدول برترین تولیدات مواد شیمیایی در سراسر جهان در رتبه نخست قرار دارد.

عمده‌ترین کاربرد این ماده شیمیایی در تولید کودها مانند سولفات آمونیوم و سوپر فسفات است. اسید سولفوریک 98 درصد همچنین به‌عنوان یک ماده واکنش‌دهنده در ساخت یا پردازش برخی کالاهای خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلر

امروزه کلر جزو مواد شیمیایی بسیار محبوب است و کاربردهای فراوان آن باعث شده تا تولیدکنندگان کلر به فکر راه‌هایی برای افزایش تولید و کیفیت این ماده باشند.

این عنصر عاملی اکسیدکننده، سفیدکننده و گندزدا است و در تصفیه آب، عامل مهمی به شمار می‌رود و برای از بین بردن باکتری و سایر میکروب‌های موجود در ذخائر آب آشامیدنی بکار می‌رود. همچنین کلر در ساخت طیف وسیعی از اقلام روزمره از تولید ضدعفونی ‌کننده‌ها گرفته تا تولید رنگ و کاغذ و حلال کاربرد دارد.

آمونیاک

آمونیاک 25 درصد ماده‌ای غیرآلی و بدون رنگ است. این ماده غالبا به‌صورت مایع مورد استفاده است و میزان بسیار بالایی از آن در تولید کودهای نیتروژنه برای کشاورزی به کار می‌رود. تولید مواد شیمیایی گوناگون (همچون نیتریک اسید) و استفاده در صنایع غذایی، داروسازی و تولید کاغذ از جمله کاربردهای فراوان این ماده در صنایع مختلف هستند.

منبع : کیمیا تهران اسید 

  • popog

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی