وبلاگ تخصصی مواد شیمیایی کیمیا تهران اسید

این وبلاگ در خصوص مواد شیمیایی عرضه شده در شرکت کیمیا تهران اسید می باشد.

وبلاگ تخصصی مواد شیمیایی کیمیا تهران اسید

این وبلاگ در خصوص مواد شیمیایی عرضه شده در شرکت کیمیا تهران اسید می باشد.

کیمیا تهران اسید شرکت خرید و فروش انواع مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی می باشد. شما با همراهی ما می توانید با انواع مواد شیمیایی و نحوه بسته بندی آنها آشنا شوید.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۲۶ اسفند ۰۰، ۱۰:۵۱ - کناف سقف
    عالی

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۶
فروردين

آشنایی با جــــــوش شیرین و خواص بی شمار آن 

جوش شیرین یکی از نمک های سدیم در ترکیب اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده است. ماده ای بی بو و بی طعم است که که کمی دارای خاصیت بازی است و بصورت پودر سپید یا بلورین است.

بی کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است. جوش شیرین در خمیر نان جهت کاهش اسید معده و درمان سوزش بکار گرفته می شود. این ماده در آب یک آمفوتر است یعنی در ترکیب با آب می تواند به عنوان اسید یا باز رفتار کند .

رفتار اسیدی آن به دلیل وجود هیدروژن در ترکیب ترکیب خود در صنایع به عنوان آزاد کننده کاربرد دارد. جوش شیرین ماده ای شیمیایی که با طبیعت و ساختار بدن انسان ناسازگار است. بهتر است بدانید جوش شیرین از ماده ای به نام بی کربنات ساخته می شود.

در کشور آفریقای جنوبی این ماده را به عنوان بی کربنات می شناسند که وقتی با یک عامل اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو ترکیب شود موجب فساد ماده می گردد.

ماده ای مناسب برای جایگزینی مواد شیمیایی می باشد که می توان به عنوان یک تمیز کننده بسیار مناسب مورد استفاده قرار گیرد. مقدار کمی از جوش شیرین می تواند بسیار در تمیز کردن تاثیر گذار باشد، به یاد داشته باشید که استفاده کردن از جوش شیرین بر روی آلومینیوم می تواند لایه نازک آلومینیوم را از بین ببرد.

انواع کاربرد جوش شیرین

قطعا اولین چیزی که با شنیدن کلمه جوش شیرین به ذهن شما می آید ماده ای است که در شیرینی پزی از آن استفاده می کنند اما جوش شیرین دارای فواید بسیاری می باشد. جوش شیرین ماده ای پر مصرف و طبیعی که از کربنات سدیم ساخته شده است. خیلی از محصولات زیبایی را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. مقدار مناسبی جوش شیرین به همراه مواد مورد نیاز دیگر یک محصول زیبایی را بوجود می آورد که می تواند رضایت شما را جلب کند.

حمام آرام بخش 

برای داشتن حمامی آرام بخش مقدار یک دوم فنجان جوش شیرین به آب وان اضافه کرده جوش شیرین تازگی، نرمی و آرامش را برای پوست شما به ارمغان خواهد آورد.

مراقبت از پا

با استفاده از جوش شیرین به پاهایتان درمانی بدهید که از آن لذت ببرد، مقدار 3 قاشق سوپ خوری جوش شیرین را به یک ظرف بزرگ پر از آب گرم اضافه کنید و تا هر زمانی که تمایل دارید پاهایتان را در آن قرار دهید، سپس به آرامی ماساژ دهید با انجام این کار خستگی پاهای شما از بین خواهد رفت.

تمیز کردن پرس و شانه 

برای تمیز کردن برس و شانه که در اثر برخورد با موها چرب شده اند می توانید مقداری جوش شیرین را در یک لگن ریخته و مقداری آب گرم به آن اضافه کنید و برای دقایقی برس و شانه را در آن قرار دهید تا چربی ها زدوده شود.

رفع سلول های مرده

خمیر جوش شیرین که با مقداری آب ولرم و جوش شیرین آماده می شود را روی پوست صورت خود بمالید و صبر کنید تا مدت زمانی سپری شود سپس آرام صورت خود را بشوئید این روش سلول های مرده پوست شما را از بین می برد و شادابی را به پوستتان هدیه می دهد.

دندان های سفید تر 

برای داشتن دندان های سفید و بدون جرم با جوش شیرین مسواک بزنید و سپس دهان خود را با آب زیاد بشوئید.

رفع بوی بد دهان

جهت از بین بردن بوی دهان پس از مصرف سیر و پیاز مقداری جوش شیرین را در دهانتان قرقره کنید.

خاموش کننده آتش

خاصیت خاموش کنندگی آتش از کاربردهای دیگر جوش شیرین می باشد. زمانی که این ماده روی آتش ریخته می شود با تولید گاز دی اکسید کربن سنگین تر از هواست مانع ترکیب اکسیژن با ماده سوختنی می شود و اتش را به سرعت خاموش می کند.

ضد عفونی میوه و سبزیجات

از مخلوط جوش شیرین و اب برای شستن میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.

تسکین گزش حشرات

جوش شیرین خارش و سوزش گزش پشه، زنبور و سایر حشرات را تسکین می دهد. با مخلوط آب و جوش شیرین یک خمیر غلیظ تهیه کنید و برای چند دقیقه بر روی محل گزیدگی قرار دهید.

جوش شیرین و پوست 

اکثر افراد از سطح پوست ناهموار خود ناراضی هستند. بنابراین اگر می خواهید پوستی هموار و روشن تر داشته باشید، از جوش شیرین غافل نشوید. در واقع محلولی که از جوش شیرین حاصل می شود پوست را لایه برداری می کند و تمامی سلول های مرده را از بین می برد.

این محلول میزان ph خون را تنظیم کرده و در نهایت پوست هموار می شود. انواع پوست ها به لایه برداری مرتب نیاز دارند که بسته به نوع پوست زمان بندی آن متفاوت است. جوش شیرین یکی از موادی است که لایه برداری را بصورت ملایم و عالی روی پوست انجام می دهد.

ماسک جوش شیرین معجزه ای برای پوست های مختلف به ویِزه پوست های دارای جوش است که به درمان های طبیعی پاسخ مناسب نمی دهند. اولین مزیت ماسک جوش شیرین از بین بردن آکنه ها و آلودگی ها و هرگونه اضافات و سلول های شاخی شده روی پوست است.

میکروب های زیر جلدی را از بین می برد و از شروع جوش هم جلوگیری می کند. حتی با لایه برداری مناسبی که دارد در درمان جای جوش ها نیز موثر است. این ماسک تاثیر خوبی روی نقاط سر سیاه روی بینی دارد. جوش شیرین معمولا واکنش آلرژیک ایجاد نمی کند و روزنه های پوست را باز کرده و به پوست اجازه تنفس می دهد.

ناخن های لکه دار و زرد رنگ

با جوش شیرین ناخن های زرد را لایه برداری کنید و لک های آن را از بین ببرید. برخی از ناخن ها بعد از مدتی که لاک روی آنها بوده است زرد رنگ شده و رنگ طبیعی خود ار از دست داده اند که این موضوع یه شدت آزار دهنده است شما با استفاده از جو شیرین می توانید این لک ها را برای همیشه از ناخن ها ی خود پاک کنید.

برطرف کردن بوی نا خوشایند بدن

می توان از جوش شیرین به عنوان خوش بو کننده طبیعی برای از بین بردن بوی ناخوشایند بدن استفاده کرد. این ماده رطوبت و عرق روی پوست را کاملا جذب می کند و همچنین به عنوان یک ضد باکتری می تواند عامل اصلی بوی نا مطلوب بدن، باکتری ها را کاملا از بین ببرد.

جوش شیرین برای نرم کردن آرنج

در صورتی که پوست آرنج یا زانو خشن و زبر شد باید ابتدا مقداری جوش شیرین را با مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالتی چسب مانند پیدا کند سپس بر روی محل مورد نظر برای دقایقی قرار دهید و سپس بشوئید پوست نرم شده است.

جوش شیرین برای صورت

ماسک جوش شیرین از راه های بسیار موثر و کم هزینه برای بهبود پوست می باشد. جوش شیرین به عنوان یک آنتی بیوتیک آلودگی ها و عوامل بیماری زا روی پوست را پاک می کند. ماسک جوش شیرین ( مخلوط آب و جوش شیرین بصورت خمیر می باشد. ) از بین برنده عفونت های قارچی، همچنین پوست را نرم، صاف، تمیز و تازه تر می کند و حس لطافت و سبکی را به همراه دارد. این ماده کم هزینه و در دسترس مس تواند جایگزین مناسبی برای برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی رایج باشد.

تاثیر جوش شیرین بر لک های جوش

ماسک جوش شیرین لک های به جا مانده ناشی از جوش و آکنه را بهبود می بخشد و پوست را روشن می کند. همچنین این ماده می تواند به بهبود جوش های صورت و درمان سریع تر آنها کمک کند.

جوش شیرین و جوش های سر سیاه

از مزایای جوش شیرین می توان از بین بردن جوش های سر سیاه را یادآور شد. به این ترتیب که ماسک جوش شیرین پوست را نرم می کند و کمک می کند که جوش های سر سیاه که ناشی از عفونت هستند راحت تر خارج شوند.

این ماده خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد التهابی دارد و می تواند التهاب های خفیف را بهبود دهد. همچنین قادر است چربی های اضافی که در منافذ پوست هستند پاکسازی شوند و به این صورت از بروز جوش های جدید جلوگیری می شود.

 

 

۲۶
فروردين

آب مقطــــــر و همه چیز در مورد آن

یک مقاله منتشر شده توسط مرکز پزشکی دانشگاه راچستر نشان داد که مس در آب شیرین ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد. فقط  نمونه کوچکی از بیماری هایی است که آب های غیر خالص ممکن است باعث شوند.

به همین دلیل است که مردم تمایل به در نظر گرفتن منابع جایگزین آب آشامیدنی برای مصارف انسانی امن تر نموده اند. چرخه آب همچنین به عنوان چرخه هیدرولوژیکی شناخته می شود، فرایندی است که آب را در زمین توزیع و استفاده می کند.

چگونگی تقطیر آب

فرایند تقطیر شبیه ترین روش تصفیه است. مواد شیمیایی و مواد معدنی ناخواسته در حالت مایع باقی می مانند، در حالی که آب خالص به بخار تبدیل می شود. سپس به وسیله ی تراکم تبدیل به آب می شود.

شیرین سازی آب با اضافه کردن فلوراید (کی از مواد شیمیایی است که در استخر شنا استفاده می شود) اکثر شهرداری ها از این روش برای درمان آب استفاده می کنند که به تمام خانه ها فرستاده می شود. به این دلیل است که آب که از مخزن شما خارج می شود ممکن است حاوی مواد شیمیایی و مواد معدنی باشد که در هنگام خوردن به بدن شما آسیب برساند.

از سوی دیگر، آب که تحت فرآیند تقطیر قرار گرفته است، تمام این ناخالصی ها را حذف می کند که در برخی موارد ممکن است شامل فلزات سنگین و آفت کش ها و همچنین آلودگی های رادیواکتیو باشد. یک تصور غلط وجود دارد که بدن ما نیاز به مواد معدنی مفید دارد که در طول تقطیر حذف می شوند. آنچه که افراد نمی دانند این است که مواد معدنی ارگانیک که بدن ما برای روز نیاز دارد، به طور عمده از مصرف غذا تامین می شود.

نوع دیگری از ذخایر معدنی که می تواند از آب شیر و آب به دست آمده باشد نوع غیر معدنی است. هنگام مصرف در سطوح بالا ممکن است به بدن آسیب برساند. باریم و نیتریت از فلزات سخت به این دسته تعلق دارند.

تقطیر فرایندی است که در آن آب جوش داده شده، تبخیر می شود و بخار فشرده می شود. آب مقطـــر بدون مواد معدنی حل شده است و به همین دلیل دارای ویژگی خاصی است که قادر به جذب مواد سمی از بدن و حذف آنها می باشد.

روزه گرفتن با استفاده از آب مقطـــر می تواند خطرناک باشد زیرا باعث از دست دادن سریع الکترولیت ها (سدیم، پتاسیم، کلرید) و مواد معدنی مانند منیزیم می شود که کمبود آن می تواند باعث بی نظمی ضربان قلب و فشار خون بالا شود.

پخت و پز مواد غذایی در آب مقطر، مواد معدنی را از آنها خارج کرده و ارزش غذایی را کاهش می دهد. آب مقطر یک جذب فعال است و وقتی که با هوا تماس می گیرد، دی اکسید کربن را جذب می کند و آن را اسیدی می کند. آب تقطیر فردی که نوشیدن می کند، اسیدیته بدن بالاتر می رود. آب مقطر که اساسا بدون مواد معدنی است، بسیار تهاجمی بوده به طوری که قادر به حل کردن مواد موجود در آب می باشد.

نوشیدنی های تجاری سمی که مردم مصرف می کنند (از جمله نوشیدنی های کولا و دیگر نوشیدنی های غیر الکلی) از آب مقطر ساخته شده اند. مطالعات به طور پیوسته نشان داده اند مصرف کنندگان سنگین نوشابه های با یا بدون قند، مقدار زیادی کلسیم، منیزیم و سایر مواد معدنی را به ادرار منجر می شوند. از دست دادن مواد معدنی بیشتر، خطر ابتلا به پوکی استخوان، استئوآرتریت، کم کاری تیروئید، بیماری عروق کرونر، فشار خون بالا و لیست بلند بیماری های دژنراتیو عموما با پیری زودرس همراه است.

تعداد روزافزونی از پزشکان و دانشمندان سراسر جهان از این نظریه حمایت کرده اند که پیری و بیماری نتیجه مستقیم انباشت مواد زائد اسیدی در بدن است.

یک رژیم غذایی ضعیف ممکن است تا حدودی به خاطر انباشت ضایعات منجر شود. بین مصرف آب نرم (آب مقطـــر بسیار نرم است) و بروز بیماری های قلبی عروقی رابطه ای وجود دارد. سلول ها، بافت ها و اندام ها دوست ندارند در اسید غوطه ور شوند و هر کاری برای جذب این اسیدیت از جمله حذف مواد معدنی از استخوان و تولید بی کربنات در خون انجام می دهند.

تقریبا بدون استثنا، افرادی که به طور انحصاری آب مقطــــر مصرف می کنند، در نهایت کمبود های معدنی را ایجاد می کنند. آب ایده آل برای بدن انسان باید کمی قلیایی باشد و این نیاز به حضور مواد معدنی مانندکلسیم و منیزیم دارد. آب مقطر تمایل به اسیدی شدن دارد و تنها می تواند به عنوان راهی برای جذب سموم از بدن توصیه شود. پس از انجام این کار، نوشیدن ادامه دار به عنوان آب آشامیدنی، یک ایده اشتباه است.

آب مایع حیات بدن

آب حدود 60 درصد از بدن ما را تشکیل می دهد. این امر باعث می شود که مایعات اضافی یکی از مهم ترین چیزهایی باشد که مردم برای زندگی روزانه نیاز دارند.

لازم است برای جلوگیری از تشنگی و گاهی حتی فشار غذا به سمت پایین در معده از آب استفاده کرد. نکته اینجاست که کدام نوع آب برای نوشیدن روزانه ضروری است.

برخی افراد ترجیح می دهند آب مورد نیاز خود را از لوله کشی آب های موجود تامین کنند، و برخی از مردم هنوز تمایل به آب مقطردارند. در مطالعه ای که توسط تگزاس A & M انجام شد، مشخص شده است که آلودگی نیتریت در آب شیرین ممکن است باعث ایجاد نقایص مادرزادی مانند شکاف شکم یا اندام های گمشده شود.

یکی دیگر از فلزاتی که ممکن است در تامین آب شهری یافت شود، به نام باریم که باعث مشکلات و آسیب بیشتر به قلب می شود. خوشبختانه، آبی که استاندارد آژانس حفاظت محیط زیست (EPA) را گذرانده باشد. نباید اینگونه فلزات را در ترکیب خود داشته باشد. بیش از 85،000 آلاینده را می توان در آب مشاهده کرد. این آلاینده ها ممکن است آسیب رسان باشد.

نقص در تولد

مطالعه ای که توسط تگزاس A & M منتشر شد ارتباط بین آلودگی نیترات در آب و نقص های زاد و ولد را مشخص کرده است. این مطالعه توضیح می دهد که چگونه آب آلوده می تواند باعث ایجاد اسپینای بیفیدا، شکاف کام و اندام های مرده در نوزادان شود. قابل ذکر است که  تقطیر نیترات را از آب حذف می کند.

فشار خون بالا

باریم، یک فلز سفید قهوه ای که در محیط زیست یافت می شود، ممکن است به قلب و سیستم قلب و عروق آسیب برساند. نوشیدن آب مقطر که مطابق با استانداردهای EPA است، با خطرات ناشی از باریم کم یا بدون خطر همراه است.

بیماری آلزایمر

 تحقیقات توسط دانشمندان علوم اعصاب در مرکز پزشکی دانشگاه روچستر و در نشست سالانه انجمن علوم اعصاب نشان داده است که مصرف آب شیرین حاوی سطوح ردیابی مس ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد.

تقطیر آب می تواند نوعی تصفیه کردن آن برشمرده شود. محققین برتر حوزه سلامت تقطیر را بهترین روش برای از بین بردن آلودگی های مضر و ایجاد خلوص بالای آب آشامیدنی می دانند.

آب برای عملکرد بدن حیاتی و همچنین مصرف آب خالص برای داشتن جسمی سالم ضروری می باشد. توجه به این نکته ضروری است که همه ما در مورد اهمیت وجود مواد معدنی در رژیم غذایی سالم آگاهی داریم . 

آب مقطر چیزی است که بهترین شرکت ها در فرایندهای تجاری خود متکی هستند. دلیل آن این است که تقطیر، پایه پاک ترین و قابل اعتماد ترین مواد شیمیایی برای محصولات خود را فراهم می کند. استفاده های صنعتی زیادی از تقطیر وجود دارد.

تقطیر یک فرایند است که مایع را از مواد دیگر جدا می کند با استفاده از تغییرات در نقاط جوش. این محصول به طور گسترده ای در آب آشامیدنی، آب فراکتال، روغن پالایش و غیره استفاده می شود.

ما بر روی آب مقطــــر و بسیاری از کاربردهای قابل توجه آن تمرکز خواهیم کرد، که می تواند از پخت و پز و نوشیدن، ساختن صابون و کنسرو کردن استفاده کند. ممکن است فکر کنید که این آب برای تغذیه نوزادان و آزمایشات آزمایشگاهی استفاده می شود اما خیلی بیشتر است.

بسیاری از مردم اعلام می کنند که آب شیرین منبع خوبی برای آب آشامیدنی است زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است که بدن انسان نیاز دارد. آبهای زیرزمینی یا آب سطحی پر از مواد معدنی هستند؛ زیرا آنها از سنگها عبور می کنند که عمدتا از مواد معدنی تشکیل شده اند. آب یک ماده معدنی است و هنوز به آن نیاز داریم که بدون آن ما می میریم. 

نحوه تولید آب مقطـــر 

مهم ترین و متداول ترین حلالی که در صنعت، آزمایشگاهها، مراکز دارو سازی و استفاده می شود آب است . آب طبیعی به علت خاصیت حل کنندگی خوبی که دارد معمولا دارای حجم بالایی از نمک های محلول در آب می‌شود . CO2 هوا به خاطر انحلال در آب و تولید اسید کربنیک ضعیف خاصیت خورندگی آب را بهبود می‌بخشد.

بنابراین آب هنگام عبور از محیط ‌های گوناگون مخصوصا محیط‌های آهکی مقداری از کربنات ها را در خود حل می‌کند که این کربنات ها همراه یونهایی مثل کلسیم، منیزیم و باعث ایجاد سختی موقت می‌شود که با جوشاندن از بین می‌رود.

البته یونهای منیزیم و کلسیم و سایر یونهای فلزی با سولفات و نیترات و کلر ایجاد سختی دائم می‌کنند. سختی آب باعث رسوب کردن صابون در آب می‌شود.

 بهترین آب برای استفاده در صنعت آب بدون یون است اما هزینه تولید آب بدون یون بسیار بالاست. بنابراین در اکثر آزمایشگاه ها و واحدهای صنعتی از آب مقطر استفاده می‌کنند همچنین در مناطق کویری و خشک که منابع آب آشامیدنی محدود می‌باشد. از روش تقطیر آب دریا برای تولید آب آشامیدنی استفاده می‌شود.

تقطیر یک محصول و خالص سازی آن به فراریت اجزای آن محلول یعنی اختلاف نقاط جوش آنها بستگی دارد. آب طبیعی از دو جزء حلال (آب) و مواد حل شده تشکیل شده است. در اثر حرارت آب بخار می‌شود و نمکهای موجود در آن در ظرف تقطیر به صورت رسوب باقی می‌ماند.

اگر بخار آب حاصل را سرد کنیم بخار به مایع تبدیل شده و آب مقطر به دست می‌آید. با تکرار تقطیر می‌توان آب مقطر با خواص بهتری رابدست آورد.
از آب مقطر به دست آمده در آزمایشگاههای شیمی بطور گسترده استفاده می‌شود همچنین آب مقطر استریل شده در تزریقات کاربرد فراوانی دارد.

آب مقطر مانند آب آشامیدنی گوارا نمی‌باشد. زیرا مقداری از تاسیسات آب شیرین کن بعد از اینکه آب شور را تقطیر کرده و آب مقطر تولید می‌کنند طی فرآیندهایی که روی آب انجام می‌دهند طعم آن را بهبود بخشیده و برای نوشیدن مناسب می‌سازند.

برخی خواص آب مقطر PH آب مقطر خنثی و در حدود 7 می‌باشد. رسانایی ویژه آن (عکس مقاومت) بسیار کم می‌باشد. زیرا رسانایی الکتریکی آب با انحلال نمکها در آن افزایش می‌یابد.

دستگاه تولید اب مقطر دمای جوش آن پایینتر از آبهای طبیعی می‌باشد و به علت عدم وجود مواد محلول خاصیت خورندگی ندارد. وجود ناخالصی ها در آب باعث ایجاد رسوب در دستگاههای حرارتی و دیگ بخار می‌شود که این عمل باعث کاهش عمر مفید دستگاه می‌گردد.

بخاری که از آبهای ناخالص تولید می‌شود دارای کیفیت بسیار پایینی می‌باشد به عنوان مثال سیلیس همراه بخار خارج شده و در اثر سرد شدن روی پره‌های توربین رسوب می‌کند.

خوردگی بویلر ها و تأسیسات حرارتی و لوله‌هااتلاف مواد شیمیایی و باقی گذاشتن لکه روی محصولات غذایی و نساجی از عوارض دیگر آبهای ناخالص می‌باشد. بهترین آب برای استفاده آب مقطر بدون یون (آب بدون یون) با هدایت الکتریکی بسیار پایین (کمتر از 1 میکرو زیمنس) است اما هزینه تولید این آب بسیار بالاست . دستگاه تولید اب مقطر در اکثر آزمایشگاهها و واحدهای صنعتی از دستگاه تولید اب مقطر استفاده می‌کنند.

منبع : مقاله آب مقطر تهران اسید